Promena adrese

28.05.2014.

Svoje poslovanje smo preselili u nove prostorije koje se nalaze u ulici Toplice Milana 14a u Beogradu

Novi poslovni prostor se nalazi u blizini "Plavog mosta" koji spaja naseljaKonjarnik i Medaković. Do nas ćete najlakše doći:

Auto putem iz pravca Niša: pre "Plavog mosta" izaći sa auto-puta, skrenuti levo, na semaforu skrenuti levo, preći most. Po prelasku mosta prva desno u Mokrolušku ulicu, prva desno i ušli ste u Toplice Milana. Idite napred i napravite polukružno kretanje i 30 metara niže ste stigli do nas.

Auto putem iz pravca Novog Beograda: pre "Plavog mosta" izaći sa auto-puta skrenuti levo i 100 metara niže ste stigli do nas.

Iz centra grada ulicom Vojislava Ilića: Po prelasku mosta prva desno u Mokrolušku ulicu, prva desno i ušli ste u Toplice Milana. Idite napred i napravite polukružno kretanje i 30 metara niže ste stigli do nas.Menjamo se

10.05.2014.

Zbog povećanja obima posla prinuđeni smo na promene.

Usled velike potražnje za kvalitetnijim SMC pneumatskim komponentama prinuđeni smo da se prilagođavamo. Više zahteva je dovelo da povećavamo broj zaposlenih. Uskoro se selimo u veći prostor. Sve smo učinili da nema prekida u poslovanju i sve vaše zahteve ćemo i dalje ispunjavati u najkraćem mogućem roku.Novosti o situaciji u Japanu

23.03.2011.

Kako smo to već ranije izvestili, ni jedan od naših proizvodnih centara u Japanu nije bio direktno pogođen cunamijem. Zato su naše zgrade i ostala infrastruktura ostali gotovo neoštećeni. Isto tako svi naši zaposleni, koji su bili na radnom mestu u vreme nesreće, su dobro. Samo nekoliko zaposlenih je lakše povrjeđeno.

Naši proizvodni centri u Soki, Tsukubi i Yamatsuri rade na normalnom nivou. Fabrika u Tonu je sa 22.03.2011.godine, takođe započela sa radom. Tokom 21.03.2011.godine je uspostavljeno napajanje električnom energijom i u našoj fabrici u Kamaishi. Na osnovu prvog pregleda mašina i opreme, nisu ustanovljeni ozbiljniji problemi, tako da očekujemo da će i ova fabrika započeti sa radom još u toku ove nedelje. Sa sadašnje tačke gledanja, očekujemo da će proizvodni kapacitet biti 90% od normalnog nivoa do kraja slijedeće nedelje.

Pored toga svi ostali naši ostali pogoni u svetu rade sa punim kapacitetom.

Arigato Akcija

Aktuelna situacija u Japanu

17.03.2011.

Svi naši proizvodni centri, sa izuzetkom fabrike u Tonu i Kamaishi, su u funkciji. Fabrika Tono će biti operativna krajem ove nedelje. U fabrici Kamaishi će započeti sa proizvodnjom posle završetka radova na sigurnosnoj proveri svih mašina i opreme.

Međutim ne možemo isključiti mogućnost kratkoročnih problema koji su u vezi snabdevanja sa električnom energijom.

Kako u isto vreme, proizvodnja u našim fabrikama, radi neometano u celom svetu, sa trenutne tačke gledanja ne očekujemo nikakve probleme u rokovima proizvodnje i isporuke za naše klijente u Evropi.


SMC Kamaishi

Vesti iz Japana

14.03.2011.

Dok smo svi sa strepnjom pratili tragične događaje zadnjih dana u Japanu, misli svih saradnika unutar SMC-a u Evropi su sa ljudima pogođenih katastrofom.

Iako je Japan najverovatnije zemlja koja je najbolje u svetu bila pripremljena za takvu vrstu prirodne katastrofe čiju veličinu i posledice niko nije mogao predvideti.

Od naših 18 pogona u Japanu su srećom samo fabrike u gradovima Kamaishi i Tono bile indirektno pogođene ovom katastrofom. Obe ove fabrike su ostale neoštećene, ali je infrastruktura regije gde se one nalaze bila teško pogođena. Trenutno se radi na proveri i osposobljavanju svih mašima i opreme, te očekujemo da će se ove dve fabrike vratiti u punu funkciju do kraja ove nedelje. Sve ostale SMC fabrike u Japanu rade neometano bez prkida sa punim kapacitetom.

Štete učinjene na Japanskoj, pre svega saobraćajnoj, infrastrukturi će zasigurno izazvati kratkoročne zastoje u isporuci komponenata i delova iz Japana. Međutim, bazirano na našim velikim zalihama na skladištima širom Evrope smatramo da neće doći do prekida u isporukama našim klijentima u Evropi. Sve ostale SMC fabrike širom sveta rade sa punim kapacitetom, a i znatne količine proizvoda nalaze na brodovima koji su na putu prema našem centralnom evropskom skladištu.

Za sve daljne informacije stojimo vam na raspolaganju.


SMC Tohno