Svetski lider

Japanska firma SMC je vodeća firma u svetu sa razvojem i primenom industrijske automatizacije sa pneumatskim i elektro sistemima. Inovativni proizvodi, rešenja sa najboljim perfomansama i visokim kvalitetom su razlozi našeg uspeha, a i uspeha naših klijenata.

SMC Tehnološki Centar

Sada SMC u svojoj ponudi ima preko 13.000 osnovnih proizvoda u preko 640,000 varijacija je raspoloživo na zadovoljstvo SMC-a i klijemata. SMC proizvodni pogoni su ostvarili visok kvalitet na svetskom nivou i poseduju ISO 9001 i 14001 certifikate.

SMC Razvojni Centri

SMC je osnovan 1959, godine sa sedištem u Japanu. U svetu je na čelnoj poziciji sa učešćem od 26% svetskog tržista. Širom sveta ima 20,000 zaposlenih sa 2,000 samo u istrazivačko-razvojnim odeljenjima koja su u Japanu, SAD, Kini i Velikoj Britaniji. Uspešno posluje u 50 zemalja od toga 29 evropskih. Proizvodnja se sprovodi u 30 proizvodnih pogona. U Evropi poseduje centralno skladište koje je smešteno u Antverpenu, Belgija.


SMC ISO 9001 Certificate
SMC ISO 14001 Certificate

Pouzdan partner

Preduzeće Best Pneumatics se bavi proizvodnjom opreme za upravljanje u industrijskim procesima.

Godine 2005. Best Pneumatics, postaje jedini autorizovani distributer firme SMC iz Japana, vodeće firme za industrijsku pneumatiku. Tako povećava svoju poslovnu ponudu pneumatskih elementata za potrebe industrijske pneumatike.

Sadašnja delatnost firme je konsalting, projektovanje, inženjering i prozvodnja merno-regulacione, upravljačke opreme i industrijske pneumatike, oslanjajući se na proizvodni program firme SMC - Japan.


Katalog

Katalog na srpskom jeziku SMC proizvoda po grupama dostupan na zahtev.